کد خبر: ۱۶۶۲۹۱
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۳ - ۲۱ دی ۱۴۰۳
خطبه‌های نماز جمعه‌های فارس؛

 امید آفرینی، بزرگ‌ترین جهاد در تبلیغات

 خطیب جمعه زرین‌دشت گفت: امروز بزرگ‌ترین جهاد در میدان تبلیغات امیدآفرینی است، باید ملت ایران را به عاقبت و فرجام این راه امیدوار و هر کس مردم را ناامید کند، به این ملت خیانت کرده است. 


 امید آفرینی، بزرگ‌ترین جهاد در تبلیغات 

به گزارش خبرنگار سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، حجت‌الاسلام‌والمسلمین غلامرضا دروندپور در خطبه‌های امروز ۲۱ دی‌ماه بیان کرد: رهبر معظم انقلاب، تبیین را از نیازهای اساسی و مهم امروز می‌دانند و گفتند: ما امروز به تبیین نیاز داریم. 
 
 وی شبهه‌افکنی را یکی از کارهای اساسی دشمن بیان کرد و افزود: دشمن با برنامه‌ریزی و هزینه زیاد سعی دارد ذهن‌ها را از حقیقت منحرف کند، بنابراین به فرمایش رهبری، جهاد تبیین یک فرمان و فتوای عمومی است و هرکس باید به‌اندازه توان و سطح تأثیرگذاری‌اش به تبیین بپردازد، خصوصاً کسانی که به‌نوعی مخاطبی دارند مثل روحانیون، معلمین و فرهنگیان، پاسداران و بسیجیان، نخبگان و خواص جامعه.

 
 امام‌جمعه زرین‌دشت با اشاره به سخن مقام معظم رهبری گفت: اگر تبیین اول آگاهی‌بخش و بعد امیدآفرین باشد، یعنی مأیوس‌کننده نباشد، حرکت‌دهنده باشد، آن‌وقت یک کار اساسی و بزرگ انجام‌گرفته است.
 
 دروندپور گفت: از این بیان رهبری فهمیده می‌شود تبیین باید سه محور و عنصر داشته باشد عنصر اول: آگاهی است، نظام اسلامی به دنبال رشد فکری و آگاهی‌بخشی به جامعه است و مردم را رشید، اهل فکر و تأمل می‌خواهد؛ اما نظام استکبار، برخلاف آنچه شعار می‌دهد و دَم از آزادی می‌زند، برای رسیدن به اهداف پلید خود از آگاهی مردم هراس دارد و برای برعکس نشان‌دادن واقعیت‌ها دست به هر ترفندی می‌زند
 
 عنصر دوم: امید آفرینی امروز بزرگ‌ترین جهاد در میدان تبلیغات، است این که کسی بتواند ملت ایران را به عاقبت و فرجام این راه امیدوار کندو هر کس مردم را ناامید کند، به این ملت خیانت کرده است. 
 
 عنصر سوم: هراس‌زُدایی، گاهی افراد یک جامعه آگاهی و امید هم دارند، اما باز هم آنچه باید رخ بدهد نمی‌شود؛ چرا؟ چون ممکن است علی‌رغم داشتن آگاهی و امید که عناصری ذهنی و فکری هستند در عمل، به دلایلی، اقدام لازم و به‌موقع را انجام نمی‌دهند که به بیان رهبر حکیم انقلاب، هراس از دشمن و یا اختلاف در جبههٔ خودی می‌تواند از جملهٔ موانع حرکت باشد.
 
 نماینده ولی‌فقیه در زرین‌دشت تصریح کرد: در اینجا نیز نیاز به تبیین است؛ تبیینی که محرک باشد، ترس‌ها را بزداید و از اختلافات بکاهد. توصیه به وحدت کلمه، کلیدی‌ترین توصیه‌های امام راحل رضوان‌الله علیه و امام خامنه‌ای حفظه‌الله بوده است.
 
 وی خاطرنشان کرد: کشور ما، همواره و همیشه به اتحاد و یکپارچگی احتیاج دارد. چرا که همواره بهانه‌های اختلاف زیاد است. گاهی در یک قضیه‌ای سلیقهٔ یک نفر، با نفر دیگر، با هم یکسان نیست؛ این نباید بهانهٔ اختلاف بشود. گاهی در کسی یک گرایشی هست، در دیگری نیست؛ این نباید مایهٔ اختلاف بشود. 
 
 دروند پور ادامه داد: قرآن به ما تعلیم می‌دهد: وَ أَطیعُوا اللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَ لا تَنازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَ تَذْهَبَ ریحُکُمْ وَ اصْبِرُوا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرینَ اختلاف و منازعهٔ در درون، موجب سستی و تضعیف نقاط قوت و اقتدار، و همچنین ازبین‌رفتن عزت، آبرو، شُکوه و شوکت می‌شود و ذلت و حقارت و خواری می‌آورد .
 
 وی عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب هشدار می‌دهند، دشمن به دنبال سه عملیات علیه ایران است، اختلاف‌افکنی، هراس‌افکنی و القای ناامیدی؛ ناظر است به مهم‌ترین اقدام میدانی که ضدانقلاب و برخی جریانات سیاسی، برای تصویرسازی ایرانِ ضعیف با استفاده از سه عامل یأس، ترس و اختلاف، نقشه دشمن این است
 
 امام‌جمعه زرین‌دشت خاطرنشان کرد: زمانی که تصور عمومی از نظام، ضعف کارکردی باشد، امکان تحقق هر سه عامل یأس، ترس، اختلاف امکان‌پذیر خواهد شد.
 
 قرآن کریم به ما آموزش می‌دهد و می‌فرماید: أَطِیعُوا اللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَ لا تَنازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَ تَذْهَبَ رِیحُکُمْ وَ اصْبِرُوا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ، یعنی جامعه پویا و امیدآفرین چند ویژگی دارد اول: ولایت‌مداری أَطِیعُوا اللَّهَ وَ رَسُولَهُ. دوم: اتحاد و انسجام و اختلاف‌زُدایی وَ لا تَنازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَ تَذْهَبَ رِیحُکُمْ سوم صبر و مقاومت وَ اصْبِرُوا چهارم جلب نصرت و امداد الهی إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ.
 
 وی در پایان مناسبت‌های هفته آینده، میلاد امام جواد علیه اسلام و امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام را خدمت مردم شریف شهرستان زرین‌دشت تبریک عرض کرد، و از عموم مردم دعوت کرد در برنامه معنوی اعتکاف که در مساجد شهرستان برگزار می‌شود شرکت کنند.

 امید آفرینی، بزرگ‌ترین جهاد در تبلیغات

به گزارش «شیرازه»، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مجید گشول دره سیبی امام جمعه اقلید با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص امید آفرینی گفت: امید به‌عنوان یک عامل کلیدی در سلامت روانی، کیفیت زندگی و پیشرفت فردی و اجتماعی شناخته می‌شود و در شرایط امروز که بسیاری از افراد و جوامع درگیر چالش‌های مختلف هستند، تقویت امید یک امر ضروری است. 

وی با بیان اینکه این موضوع از جنبه‌های روان‌شناسی، جامعه‌شناسی، تربیتی، و مدیریتی دارای اهمیت ویژه‌ای است به بررسی راه‌های تقویت امید در سطح فردی، خانوادگی، اجتماعی و مدیریتی پرداخت و بیان کرد: افراد وقتی هدف‌های مشخص و قابل دست‌یابی داشته باشند، می‌توانند امید خود را تقویت کنند و داشتن اهداف بلندمدت و کوتاه‌مدت می‌تواند به افراد کمک کند تا مسیر زندگی‌شان را باانگیزه و تمرکز بیشتری طی کنند.

 امام‌جمعه شهرستان اقلید ادامه داد: خودکارآمدی یعنی احساس توانایی فرد در دستیابی به اهداف که این حس از طریق مواجهه با چالش‌های کوچک و پیروزی‌های تدریجی تقویت می‌شود و فردی که احساس می‌کند می‌تواند بر مشکلات غلبه کند، معمولاً امید بیشتری به آینده دارد.

 گشول دره سیبی با اشاره به تمرکز بر مثبت‌گرایی در فرد و جامعه گفت: افراد باید به‌جای تمرکز بر مشکلات و ناکامی‌ها، بر موفقیت‌ها و دستاوردهای خود تمرکز کنند و این کار یکی دیگر از راه‌های تقویت احساس امید است.

وی در بخش دیگری به تقویت امید در خانواده‌ها اشاره کرد و افزود: خانواده‌ها باید فضایی ایجاد کنند که در آن افراد احساس امنیت، محبت و حمایت کنند که این فضا می‌تواند به افراد کمک کند که در مواجهه با مشکلات زندگی احساس امید بیشتری داشته باشند.

 نماینده ولی‌فقیه در شهرستان اقلید ادامه داد: برقراری ارتباطات باز و صادقانه در خانواده، صحبت‌کردن درباره نگرانی‌ها و امید، همدلی و گوش‌دادن به یکدیگر می‌تواند احساس امید را در دل خانواده تقویت کند.

 گشول دره سیبی گفت: در جوامعی که افراد به یکدیگر و به نهادهای اجتماعی اعتماد دارند، امید در سطح اجتماعی بالاتر است و ایجاد نهادهای معتبر، حمایت‌های اجتماعی، و عدالت اجتماعی می‌تواند اعتماد و امید را در جامعه تقویت کند.

اردوهای جهادی، پیش‌گام در توسعه مناطق محروم

وی در ادامه سخنان خود به رزمایش‌های محرومیت‌زدایی در سطح استان و شمال فارس اشاره کرد و گفت: در سال‌های اخیر، اردوهای جهادی به‌عنوان یکی از اقدامات مؤثر در توسعه و بهبود شرایط زندگی در مناطق محروم کشور مطرح شده‌اند که این اردوها باهدف ارائه خدمات مختلف اعم از عمرانی، بهداشتی، آموزشی و فرهنگی به روستاها و مناطق دوردست برگزار می‌شوند. 

گشول با بیان اینکه اهداف اصلی اردوهای جهادی، بهبود زیرساخت‌های زندگی در مناطق محروم است بیان کرد: گروه‌های جهادی با برگزاری این اردوها توانسته‌اند در زمینه‌هایی همچون ساخت و تعمیر مدرسه‌ها، بهسازی راه‌های ارتباطی و ایجاد امکانات و خدمات بهداشتی درمانی کمک شایانی نمایند. 

وی به اردوی بهداشتی درمانی برگزار شده در شمال فارس اشاره کرد و گفت: طی سه روز اردوی جهادی درمانی در منطقه ایزدخواست با همکاری بسیج سازندگی سپاه شهرستان‌های اقلید و آباده و همچنین جامعه پزشکی برگزار و بیش از دو هزار خدمت درمانی به مردم ارائه شد.

 خطیب جمعه اقلید در پایان تصریح کرد: بسیج سازندگی سپاه شهرستان اقلید در سال جاری خدمات شایانی در تمامی حوزه‌ها به مناطق محروم ارائه داده که این اردوها تا پایان سال ادامه خواهد داشت و انتظار می‌رود جامعه دانشجویان، فرهنگیان و خیران نیز به کمک بسیج سازندگی آمده تا خدمات بسیج سازندگی گسترده‌تر و بیشتر باشد.

 امید آفرینی، بزرگ‌ترین جهاد در تبلیغات

لزوم تقویت وضعیت بهداشت و درمان شهرستان آباده

به گزارش «شیرازه»، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدعلیرضا دانا امام جمعه آباده در خطبه نماز جمعه این هفته با بیان ویژگی‌های تبیین گفت: تبیین باید امیدآفرین باشد و هراس از دشمن را از بین ببرد.

وی افزود: هراس از دشمن، حرکت را کُند می‌کند؛ نیاز به تبیین است که این هراس را از جامعه جدا کند. کار دشمن ترس و خوف است و کار مؤمنین جلوگیری از ترس و هراس و خوف برای جامعه اسلامی است.

نماینده مردم استان فارس در مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: با توجه به نیاز جامعه به وحدت بیشتر و امت واحده شدن افزود: آنچه باعث اختلاف در جامعه، فِرَق اسلامی، گرایش‌ها، فکرها و سلیقه‌ها است باید کنار گذاشته شود. همه در مسیر انقلاب و در مسیر توسعه و پایداری و اقتدار کشور هستیم و نباید شائبه‌ای در این مورد بین مؤمنین وجود داشته باشد.

در پایان دانا از مسئولان استانی مطالبه کرد و گفت: از مسئولین استانی به‌خصوص ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی استان فارس تقاضا داریم تا در بحث بهداشت و درمان، شهرستان آباده را تقویت کنند.

وی افزود: مردم انتظار دارند که امور بهداشت و درمان شهرستان تقویت شود و ما امیدواریم مسئولین امر، شرایط تحقق اموری همچون آنژیوی قلب که تا چند ماه قبل انجام می‌شد و همچنین عمل جراحی قلب با وجود تیم متخصص را فراهم نمایند، و مقدمات و شرایط را برای مردم مهیا کنند تا برای امور درمانی خود مجبور به سفر به سایر نقاط نباشند و ما شاهد تحقق یک قطب درمانی شایسته در شمال فارس باشیم.

انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴

نظرات بینندگان